top of page
crestron-Zoom.jpg

UPRAVLJANJE AUDIO & VIDEO SISTEMIMA

Modernizacija radnog prostora donosi nove izazove: kako pronaći i zakazati raspoloživ prostor za sastanak, upravljati sa više tehnologija na više lokacija sa centralizovane pozicije bez potrebe za velikim brojem kablova i priključaka, obezbediti sigurnost mreže i svih povezanih uređaja i omogućiti potpunu energetsku efikasnost radnog prostora.

Naša rešenja uključuju audio i video kontrole, kontrole osvetljenja, klime i motorizovanih roletni, uređaje za zakazivanje sastanaka za povećanje produktivnosti i efikasnosti i pružanje veće udobnosti i bezbednosti u najrazličitijim sektorima primene.

Nudimo sertifikovana Audio & Video, videokonferencijska i prezentacijska rešenja, centralno nadgledanje i upravljanje sistemima koje omogućava praćenje potrošnje energije, daljinsko rešavanje problema, i kontrolu sistema u celoj organizaciji putem jedinstvene platforme.

Unapredite vaše poslovne procese...

Povećajte produktivnost i ubrzajte povraćaj vaših ulaganja primenom novih tehnologija prilagođenih vašim realnim potrebama.

Tehnička ekspertiza

Menadžment Projekata

Dizajn Projekta

Podrška

TRŽIŠTA

AV Kontrola

DVS Korporativna Primena

KORPORATIVNA PRIMENA

Primenjujemo skalabilne, pouzdane tehnologije za fleksibilna korporativna rešenja, dizajnirana da povećaju radnu produktivnost i efikasnost svake kompanije.

DVS Hospitality

HOSPITALITY

Kako bi se izborili sa rastućim brojem konkurencije, mnogi shopping centri nalaze nove načine da privuku i zadrže potrošače.

Dvs Edukacija i obrazovanje

EDUKACIJA I OBRAZOVANJE

U vreme brzog razvoja novih tehnologija, škole i univerziteti moraju da zadovolje potražnju za tehnologijom visokih performansi kako u učionici tako i izvan nje.

DVS Rezidencijalna primena

REZIDENCIJALNA PRIMENA

Pretvorite svoj dom u jedinstvenu pametnu kuću, sa rešenjima za automatizaciju i kontrolu, u skladu sa vašim željama i potrebama.

DVS Drzavne institucije

DRŽAVNE INSTITUCIJE

Napredni sistemi upravljanja pružaju potpunu kontrolu nad svim tehnologijama u operativnom centru, vladinim i vojnim institucijama.

DVS Sport

PROSTORI ZA SPORT I ZABAVU

Audio i video kontrole u ​​pozorištima, sportskim stadionima i zabavnim prostorima su od ključne važnosti za stvaranje visokokvalitetnog, impresivnog iskustva za publiku.

TRŽIŠTA

Audio

office retail entertainment.webp
factory sys.webp
acustic.webp

KANCELARIJA/PRODAVNICA/
ZABAVA

INDUSTRIJSKA PRIMENA

AKUSTIKA PROSTORIJA

Uvođenje audio opreme u kancelarije, prodavnice i objekte za zabavu donosi ne samo funkcionalnost, već i dodatni nivo udobnosti i atmosfere. U kancelarijama, kvalitetan sistem zvuka može poboljšati produktivnost i stvoriti prijatnu radnu atmosferu. U prodavnicama, muzika može doprineti boljem iskustvu kupaca i podstaknuti ih na duže zadržavanje i veću potrošnju. Kada je reč o objektima za zabavu poput bioskopa, klubova ili restorana, audio oprema je ključna za pružanje vrhunskog iskustva posetiocima. Kvalitetan zvuk može poboljšati doživljaj gledanja filma, uživanje u muzici ili atmosferu tokom večernjeg izlaska. Bez obzira na namenu, pravilno odabrana i instalirana audio oprema može biti ključni faktor u stvaranju pozitivnog korisničkog iskustva i unapređenju poslovanja.

U industriji, fabrikama i magacinima, upotreba audio opreme za sistem oglasavanja postaje sve važnija za efikasnu komunikaciju i unapređenje bezbednosti i produktivnosti. Kroz sistematično emitovanje zvuka, kao što su obaveštenja o procedurama, upozorenja ili instrukcije, audio oprema omogućava brzo i efikasno informisanje zaposlenih širom fabričkih i magacinskih prostora. Ovaj sistem takođe može biti koristan za podsticanje timskog duha i motivacije među radnicima. Kvalitetna audio oprema osigurava jasnoću i pouzdanost u prenosu informacija, čime se obezbeđuje sigurno i efikasno radno okruženje.

Kada je reč o akustici prostorija, audio oprema poput audio panela igra ključnu ulogu u stvaranju optimalnog zvučnog okruženja. Audio paneli, koji se mogu postaviti na zidove ili plafone, pomažu u apsorpciji neželjenih zvukova i smanjenju odjeka, što rezultira boljim kvalitetom zvuka i udobnijim prostorom za boravak ili rad. Osim što poboljšavaju akustiku, ovi paneli mogu biti i estetski atraktivni, doprinoseći ukupnom dizajnu prostorije. Kroz pravilno postavljenu audio opremu za akustiku prostorija, mogu se postići optimalni uslovi za slušanje muzike, održavanje sastanaka ili čak za stvaranje ambijentalne atmosfere u prostorijama za relaksaciju ili rad.

PARTNERI

AV Kontrola

bottom of page