top of page
Division Visual Solutions logo

KOMPANIJA

DVS – Division Visual Solutions je kompanija specijalozovana za projektovanje i implementaciju profesionalnih vizuelnih rešenja, primenom najnovijih tehnoloških dostignuća u audio i video industriji.

U direktnom kontaktu sa našim klijentima, kao jedan od vodećih sistem integratora, izlazimo u susret i najzahtevnijim zadacima i pružamo kompletnu uslugu projektovanja i implementacije profesionalnih AV i ICT rešenja u cilju osavremenjivanja procesa, povećanja produktivnosti i kvaliteta rada u javnom i privatnom sektoru i edukativnom i biznis tržištu.

Kao zvanični distributeri vodećih svetskih brendova, u bliskoj saradnji sa našim partnerima, proizvođačima AV i ICT opreme, liderima na svetskom tržištu, kao i sa projektantima, arhitektama i inženjerima, zajednički dizajniramo i isporučujemo specfična rešenja od ideje do konačnog puštanja u rad.

KONTROLNE SOBE  Konsalting, dizajn, projektovanje, inženjering, održavanje, on line podrska 24/7 komandno-kontrolnih soba i dispečerskih centara za nadgledanje različitih procesa od visokog značaja i rizika u sektorima od javnog značaja: energetika, telekomunikacije, saobraćaj, vanredne i krizne situacije, bezbednost i kontrola pristupa, tv studio / broadcast.

DIGITAL SIGNAGE   Projektovanje i isporuka opreme, softvera i izrada sadržaja za digital signage mrežu monitora sa ciljem distribucije  marketinških sadržaja, advertajzinga i informacija od javnog značaja – shopping mall,  javnih i poslovnih objekata, auto-putevi, tuneli, saobraćajni terminali.

VIZUELNE TEHNOLOGIJE  Sistemska integracija  AV i ICT opreme i odgovarajucih sofvera za konferencijske, prezentacione i trening sale bazirano na LED, DLP, LCD projekcionim tehnologijama zajedno sa «touch sensitive» interaktivnim ekranima – hoteli, muzeji, fakulteti, škole, banke, rezidencijalni objekti, restorani, državne i javne ustanove.

UPRAVLJANJE AV SISTEMIMA   Projektovanje i instalacija integrisanih Audio & Video hardverskih i softverskih rešenja za kontrolu i automatizaciju, savremenih kolaboracionih tehnologija, bežičnih prezentacionih sistema u cilju rešavanja svih izazova savremenog radnog okruženja i saradnje zaposlenih: poslovni i rezidencijalni objekti, državne institucije, škole, fakulteti, hoteli, banke.

bottom of page