top of page
DVS Objedinjena Komunikacija

OBJEDINJENA KOMUNIKACIJA

Savremene vizuelne tehnologije iz korena menjaju način poslovanja i komunikacije. Donose benefit na svim nivoima, od rukovodstva koje za cilj ima efikasno poslovanje, isplativost investicije i niske troškove održavanja, do zaposlenih i klijenata kojima pruža veću fleksibilnost u radu, priliku za kreativnost i nesmetanu kolaboraciju.

Tehnologije neophodne za digitalno poslovanje već su tu u vidu mobilnih uređaja, interaktivnih rešenja, video konferencijskih sistema, Digital Signage rešenja i brojnih softvera za bežično umrežavanje i  ubrzanu komunikaciju na svim nivoima. Svoju primenu nalaze u najrazličitijim sferama : svakodnevnom poslovanju kompanija, ustanovama kulture, bankama, državnim institucijama , obrazovnim ustanovama, zdravstvu, ugostitetljstvu itd.

Transformacija audio i video zapisa u besprekorno impresivno iskustvo

Konsultujte se sa našim timom specijalizovanim za primenom različitih AV & IT rešenja u korporativnom, javnom i edukativnom sektoru kako bi se upoznali sa vašim realnim potrebama i ponudili adekvatno rešenje.

Proces

Produktivnost

Povraćaj ulaganja

Nove tehnologije

TRŽIŠTA

Objedinjena komunikacija

DVS Objedinjena Komunikacija Korporativna primena

KORPORATIVNA PRIMENA

Uvođenje naprednih tehnologija u korporativnu sferu omogućilo je mnogim kompanijama da krenu put digitalne transformacije.

DVS Objedinjena Komunikacija Shoping Centri

SHOPING CENTRI

Kako bi se izborili sa rastućim brojem konkurencije, mnogi shopping centri nalaze nove načine da privuku i zadrže potrošače.

DVS Objedinjena Komunikacija Banke

BANKE

Uporedo sa digitalzacijom bankarstva, proteklih godina intenzivno se radi i na osavremenjivanju bankarskih ekspozitura...

DVS Objedinjena Komunikacija Muzeji

MUZEJI

Da bi se održao broj muzejskih posetilaca potrebno je konstantno uvođenje novih, kreativnih i dinamičnih rešenja.

DVS Objedinjena Komunikacija Hoteli

HOTELI

Primena savremenih audio vizuelnih tehnologija u sektoru ugostiteljstva je u značajnom porastu tokom proteklih godina.

DVS Objedinjena Komunikacija Drzavne institucije

DRŽAVNE INSTITUCIJE

Vizuelne tehnologije sve više su zastupljene i u državnim institucijama vojsci, policiji, komunalnim službama, prostorijama vlade.

PARTNERI

Objedinjena komunikacija

bottom of page