top of page
DVS - Usluge

USLUGE

Kompanija DVS poseduje znanje, ekspertizu i iskustvo potrebno za projektovanje, instaliranje i održavanje naprednih audio-vizuelnih sistema u različitim okruženjima kao što su korporativne kancelarije, javni prostori, obrazovne institucije, prostori za zabavu i sl.

DVS je specijalizovan za AV integracije, što uključuje projektovanje i instaliranje audio-vizuelnih sistema koji su intuitivni, fleksibilni i laki za upotrebu. Naša rešenja obuhvataju integraciju komponenti kao što su projektori, displeji, zvučnici, mikrofoni i kontrolni sistemi u kohezivan i funkcionalan sistem. Kao stručnjaci u  AV integracijama poznajemo tok audio i video signala, kompatibilnosti opreme, mrežne integracije i dizajn korisničkog iskustva.

Naša ekspertiza u kontrolnim i komandnim sobama obuhvata projektovanje i integraciju audio-vizuelnih sistema koji obezbeđuju pouzdanu, kvalitetnu audio i video komunikaciju, vizualizaciju podataka i kontrolu sistema. Poznavaoci smo mrežne arhitekture, dizajna korisničkog interfejsa i redundantnosti sistema.  

Takođe posedujemo stručnost u  oblasti digitalnih signalizacija što uključuje dizajniranje i implementaciju digitalnih displej sistema koji isporučuju dinamičan i zanimljiv sadržaj ciljanoj publici. 

Oslobodite svoj potencijal uz našu AV ekspertizu

Poboljšanje vašeg audio-vizuelnog iskustva sa najsavremenijom tehnologijom. 

Konsultacija

Podrška na licu

mesta

Daljinsko nadgledanje

Garancija, servis i

podrška

bottom of page