top of page
8-Business-Benefits-of-Interactive-Whiteboards-in-Conference-Rooms-BODY-IMAGE-2.jpg

LJUDI

Raspolažemo kadrovima i resursima za izvođenje složenih zadataka od konsaltinga u početnoj fazi projekta, tehničkog dizajna projekta, do samog projektovanja i inženjeringa koji podrazumeva isporuku i instalaciju opreme. Posebnu pažnju posvećujemo edukaciji korisnika kroz odgovarajuće treninge na opremi i sofverima  kako bi u potpunosti osposobili operatere za samostalan rad.

Naš tim stručnjaka posvećen je isporuci besprekornih, preciznih i dinamičnih komunikacionih rešenja za poboljšanje efikasnosti i efektivnosti vaše kompanije ili organizacije. Naša rešenja za audio-video integraciju kombinuju različite tehnologije za stvaranje kohezivnog i besprekornog iskustva, savršenog za konferencijske sale, sale za sastanke i druga profesionalna ršenja. Naši kontrolni i komandni centri su dizajnirani da obezbede centralizovano upravljanje i preciznu kontrolu svih vaših audio i video sistema. Naša rešenja za digitalno oglašavanje su savršena za prenošenje informacija i poruka vašoj publici na efikasan i dinamičan način.Blisko sarađujemo sa našim klijentima kako bismo razumeli njihove jedinstvene potrebe i dizajnerska rešenja koja su prilagođena njihovim specifičnim zahtevima. Naš cilj je da našim klijentima pružimo rešenja koja su laka za korišćenje, skalabilna i prilagodljiva njihovim promenljivim potrebama. Ako tražite pouzdanog i iskusnog dobavljača audio, video, integracijskih, kontrolnih i komandnih centara i digitalnih signalizacija, ne tražite dalje. Kontaktirajte nas danas da biste zakazali konsultacije i saznali kako možemo pomoći da vašu kompaniju ili organizaciju podignete na viši nivo .

Za sve potencijalno rizične  instalacije (telekomunikacije, energetika, saobraćaj, vododovod, policija, krizne situacije) obezbeđujemo “on line”  tehničku podršku 24/7  za sve naše korisnike.

Otvoreni smo za prijem kreativnih i ambicioznih novih kadrova koji su zainteresovani za sopstveni razvoj u okviru kompanije specijalizovane za AV I ICT sistem integraciju.  

Naš tim stručnjaka posvećen je isporuci besprekornih, preciznih i dinamičnih komunikacionih rešenja za poboljšanje efikasnosti. 

Za kontakt office@dvs.rs

bottom of page